Monday, 20 February 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017



Salam!

HAHAHA! It's been a long daaaayyy

Ya dah lama sangat aku tak buka dunia blog ni.
sangat lama. so yah bila dah buka,

ADUH!
Ternampak pula ada giveaway ni.
Apa lagi kan. Buku tuuuuuuu

so yah jom la join ramai ramai.
manalah tahu rezeki kau ke?




Buku yang diingini:

  • Paranoia - Menurut Kim Chaa, buku ni sambungan dari buku Paranormal. So, memang kena dapatkan buku tu dulu supaya tak pening baca yang buku ni. Dah nama peminat buku indie, dah mesti lah buku fixi ni menjadi keutamaan! Baca sinopsis dan dengar review macam best haha. So, harap-harap lah dapat buku ni! 

  • Langit Petang - Weh, kemon lah! Buku sasterawan negara ni! Memang dah lama nak try baca buku macam ni selepas baca karya HAMKA. Huish, walaupun yalah buku macam ni jarang ada dalam hati para pembaca generasi Y. Kah!  Mengada je. Tak kenal, maka tak cinta. Yes, memang tidak dinafikan karya A. Samad Said ada keunikan tersendiri dan aku nak merasa.
Itu sahaja buat kali ni.

Haa engko tu buat apa lagi?
Meh lah join. Tak rugi dan tak luak pun haha.

Kita patut jadikan generasi sekarang, generasi rajin membaca. Kalau bukan kita yang mula siapa lagi? Generasi akan datang? Weh, dengan teknologi canggih canggih, buku makin tipis nak dapat peluang untuk dibaca.

Haha! Dahlah tu. Gracias! Bye!

Assalamualaikum.



No comments:

Post a Comment

Buat apa tuuu? Meh comment sekejap!

Search